Egy szappan története

Mert története mindennek van. Még egy szappannak is. És a jó történeteket illik meghallgatni. Története van a termálvíznek, ami minden cseppjében évezredek meséjét hordozza. Ki tudja, hány gyógyító történet fűződik a mélyből feltörő Hévizi termálvízhez. Története van az olajaknak, amit a világ minden tájáról gyűjtünk és keverünk bele szappanjainkba azért, hogy a testünk a lelkünk valódi temploma legyen. Története van az illatoknak és varázslatos históriája azoknak a gyógynövényeknek, melyeket már a régi idők füvesasszonyai is nagy becsben tartottak. Története van minden kéznek, mely egy apró, Balaton-felvidéki falu szívében a szappanokat csomagolja. És ha egy történet megérint, eggyé válsz vele. Átéled, megéled, felfogod és érzed, hogy minden, amit megtudtál róla, azzal csak több leszel. Vedd a kezedbe és szippantsd be a ZADOR szappanok végtelen történetét.

Európa szívében található a zöldellő lankáival tarkított Balaton-felvidék és a középkor viharait megélt Zádor vára. A vár tövében bújik meg Pécsely települése, ahol családi manufaktúránk a hagyományok és a legmodernebb gyártási eljárások ötvözésével új irányt képvisel a természetes és kézzel készített szappanok világában.

A kizárólag természetes eredetű összetevőt tartalmazó szappancsalád különleges erejét a világhírű Hévízi termálvíznek köszönheti, melynek minden cseppjét kincsként kezeljük. Hévíz, Európa legnagyobb gyógyító erejű meleg vizes tava, rendkívül magas ásványi anyag tartalommal járul hozzá az egészséges és tiszta bőr ápolásához, harmonizáláshoz.

hagyomány, természetesség, innováció és stílus

A szappanokban található nátrium -hidrogén -karbonát, vas, jód, kálcium, magnézium és megannyi csoda 1000 méter mélységből tör fel és érkezik meg egyedi eljárással készülő, luxus minőségű szappankollekciónkba. Szappanjaink nemcsak belülről, hanem kívülről is hatnak az érzékekre: mind a csomagolás, mind az illatok kiválasztása esetén kényeztető élményben lehet része a ZADOR kollekcióját választóknak. A ZADOR ugyanis több mint szappan: élet, stílus és filozófia. Olyan értékek megteremtésére törekedtünk, melyek a bőrön keresztül hatnak a lelkünkre. Mert ahogy kívül, úgy belül: a természettel egységben, a legmodernebb technológiákkal alkottuk meg a stílusos szappanok új világát.

MANUFAKTÚRA

Ezer szállal kötődünk a Balaton-felvidékhez, ezért is éreztük úgy, hogy itt kell maradandót létrehoznunk, Pécsely és a Balaton-felvidék hírnevét öregbítve.

TECHNOLÓGIA

Meggyőződésünk, hogy hagyományos technikák és modern eljárások ötvözése kiváló végterméket eredményez különösképpen, ha mindehhez magas minőségű, természetes alapanyagokat használunk fel.

Csomagolás

A gyártás utolsó lépéseként minden egyes ZADOR szappan minőségi ellenőrzésen esik át: kézzel csomagoljuk be leendő vásárlóinknak, így keltjük életre és töltjük meg szeretettel termékeinket.

Kollekció

Ragaszkodunk a legjobb minőséghez mind a belső, mind a külső tekintetében, a kézimunka utolsó fázisa kelti életre és tölti meg szeretettel minden egyes termékünket.